De Trainers


Wij…

… zijn al 14 jaar met veel plezier collega’s, waarvan we 12 jaar hebben samengewerkt in de kinderpsychiatrie. De afgelopen jaren hebben we kinderen met verschillende zorgvragen, zoals autisme, ADHD, trauma en sociaal-emotionele problemen mogen begeleiden

Energie, humor en rust zijn begrippen die passen bij ons als duo.

Wij staan voor professionaliteit en een stevige dosis ervaring in het begeleiden van jeugd en hun ouders die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Wij geloven dat elke kind uniek is en zien het als een uitdaging om het kind in zijn kracht te zetten met beide benen op de grond.

 Ons motto: ‘Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg’

 

Ik ben Annemiek Kieftenbeld, getrouwd en moeder van twee kinderen in de basisschool leeftijd. Ruim 14 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderpsychiatrie. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende zorg en opvoedingsvragen. Deze ervaring kan ik goed gebruiken in mijn huidige werk als coach bij centrum voor jeugd en gezin en als trainer. Ik vind het een grote uitdaging om mee op zoek te gaan naar oplossingen en bij te dragen aan positieve ervaringen die kinderen verder helpen in hun ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen baat zullen hebben bij het volgen van Rots en Water trainingen. Het geeft energie!

CV: HBO-SPH, Cognitief gedragstherapeutisch werker, leerkracht, ambulant behandelaar thuis, sociotherapeut, Rots en Water trainer

Ik ben Marieke Nugteren, getrouwd en moeder van twee jonge stuiterballen. Met een positieve mindset, interesse in de wereld om mij heen en een gezonde dosis humor leg ik makkelijk contact. In 1999 ontdekte ik de uitdaging van het werken in de GGZ Jeugd. Kijken wat er achter het gedrag zit en met gerichte interventies het groeiproces in gang zetten. Mooi om daar een onderdeel van te kunnen zijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten op de racefiets of op het water met de boot of surfplank. Daarnaast kickboks ik wekelijks voor meer kracht en conditie.

CV: HBO-SPH, sociale vaardigheidstrainer, sociotherapeut, Rots en Water trainer (specialisatie psychosociaal trauma en rouw) recreatie sportleider (RSL-A), EHBO