Blog Rocks

Voor jezelf beginnen….? ‘Gewoon’ doen!?

Na ruim 10 jaar samenwerken als sociotherapeut binnen de jeugd GGZ wordt er zo nu en dan weleens gefantaseerd… want zou het niet fantastisch zijn om alle opgedane ervaring op de groep te bundelen en zelf een training te schrijven voor kinderen binnen het speciaal en regulier onderwijs…? We bruisen al snel van ideeën met betrekking tot de inhoud, dat is het probleem niet! Maar hoe organiseren we al onze plannen en hoe gaan we doelgericht aan de slag. We zijn verantwoordelijk voor dezelfde groep kinderen binnen onze huidige baan, we werken op wisselende dagen waardoor we geen gezamenlijke vrije dag hebben. Werken met spelende peuters om ons heen gaat het niet worden! De eerste officiële afspraak wordt gemaakt, laptop, kladblokken mee en brainstormen. Een dag waarop we beide vrij zijn dat is ons eerste doel. Als onze kinderen naar de basisschool gaan is dit zover. November 2016 is het gelukt, donderdag wordt onze dag, ROCKS dag! 12 januari 2017 schrijven we ons in bij de kamer van koophandel en is Rocks een feit. Er gaat een nieuwe wereld voor ons open zakelijke rekening, website maken, BTW afdragen, flyers ontwerpen en ga zo nog maar even door. Vele vrienden en bekenden helpen ons door de eerste stappen van het ondernemerschap heen.

Nu een jaar later kijken wij terug op 3 succesvolle trainingen en zijn wij enorm trots op de inhoud! Kinderen en ouders zijn enthousiast en wij genieten van de stappen die we kinderen zien maken door te DOEN! De Rots en watertraining van Rocks geeft energie en draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen.

22 maart start de volgende 8-weekse Rots en watertraining. Mocht je interesse hebben, er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

www.rocks-training.nl